Skip to content
Politică

Apel al lui Marko Attila pe Facebook

Deputatul UDMR Marko Attila, inculpat in dosarul „Bica”, a postat vineri un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care isi reafirma nevinovatia si cere incetarea imediata a urmaririi penale impotriva sa.

„Niciodata, in toata cariera mea, nu am abuzat de functia mea, nu am pretins si nu am primit niciun folos material nici pentru mine si nici pentru altul in niciun caz de retrocedare sau despagubire. Deoarece eu nu am facut asa ceva niciodata, condamn orice persoana si ma delimitez de toti cei care au folosit acest proces in scopuri personale. Asigur opinia publica si organele de ancheta ca imi voi pune la dispozitie cunostintele pentru ca asemenea persoane sa raspunda in fata legii (…) Nu cunosc nicio persoana implicata in presupusele fapte de coruptie in care numele meu este amintit si nu am participat la sedinta comisiei la care acele despagubiri au fost decise, fiind in judetul Brasov la diferite comemorari cu ocazia Zilei maghiarilor de pretudindeni, iar acest lucru rezultand chiar si din actele de la dosar, respectiv lipsa semnaturii mele de pe procesul verbal si toate celelalte acte ale sedintei”, a scris Marko Attila pe Facebook.

De asemenea,Marko mai sustine ca „datorita faptului ca aceste documente au fost cunoscute de procurorii de caz, chiar din momentul deschiderii dosarului, solicit incetarea imediata a urmaririi penale in privinta mea, ridicarea oricaror masuri asiguratorii asupra bunurilor proprietate comuna cu sotia si casarea intregului caz fata de persoana mea, precum si redarea reputatiei de deputat ales”.

La inceputul lunii, Camera Deputatilor a aprobat arestarea preventiva a lui Marko Attila, acuzat de abuz in serviciu in dosarul in care este cercetata si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, privind despagubirea acordata de ANRP pentru un teren supraevaluat din Capitala.

1 comentariu la “Apel al lui Marko Attila pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *