Skip to content
Societate

Apel al Ministerului de Interne pentru turiştii de pe litoral, după ce un salvamar şi doi turişti s-au înecat: Nu vă mai riscaţi viaţa! Respectaţi indicaţiile salvamarilor

Ministerul de Interne face apel, luni seară, la turiştii de pe litoral să respecte indicaţiile salvamarilor pentru a nu-şi mai pune viaţa în pericol. Turiştii au intrat în apă luni, deşi era arborat steagul roşu. Un salvamar şi doi turişti au s-au înecat.

”NU VĂ MAI RISCAŢI VIAŢA! Astăzi, 3 persoane au murit înecate, în doar câteva ore”, a transmis, luni seară, Ministerul de Interne.

Sursa citată a precizat că, la Eforie Nord, un turist a fost tras de curenţi în larg, iar salvamarul care a încercat să îl salveze, a fost şi el prins în valurile puternice.

”În final, ambii bărbaţi au murit înecaţi. Ce de-a treia persoană şi-a pierdut viaţa în staţiunea Saturn. Acesta intrase în apă deşi era arborat steagul roşu, care indică faptul că înotul este interzis. Vă rugăm insistent să respectaţi indicaţiile salvamarilor”, au mai transmis reprezentanţii MAI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *