Skip to content
Societate

Apel la prudență și responsabilitate, după weekendul de relaxare. Ionel Dancă: „Doar așa România poate reveni la normalitate”

Inquam Photos / Octav Ganea

Șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, a făcut apel la prudență și responsabilitate din partea românilor, în contextul epidemiei, subliniind că „doar așa România poate reveni la normalitate„.

Întrebat ce părere are despre modul în care românii au petrecut în primul weekend de relaxare la mare si la munte, Ionel Dancă a răspuns că, în astfel de momente, unii nu au fost atenți la respectarea reglementărilor, potrivit Digi24.

A fost o manifestare de relaxare din partea populației, așteptată după două luni de restricții. Îndemnăm în continuare la relaxare cu grijă pentru fiecare, să se păstreze măsurile de distanțare fizică, igiena și purtarea măștii.

În momentele de relaxare, unii români sunt mai puțin atenți la respectarea acestor reglementări, dar facem apel la prudență și reponsabilitate, pentru că doar așa poate reveni România la normalitate, dacă ne asigurăm că luăm toate măsurile necesare pentru a limita răspândirea efectelor. Este în interesul nostru„, a explicat Dancă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *