Skip to content
Politică

APELUL unui fost ministru PSD către liderii din CEx: SEMNAȚI pentru DEBARCAREA lui Dragnea! EXCLUSIV INTERVIU

flux24.ro

Un fost ministru al PSD dezvăluie, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru PSnews.ro, mizele actualelor negocieri subterane din cadrul principalului partid de guvernământ

Este vorba despre deputatul Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului în guvernele Grindeanu-Tudose și fost purtător de cuvânt al PSD Constanța –, actualmente înregimentat în Pro România, grupare coordonată de Victor Ponta și Daniel Constantin. Vă prezentăm pasajele în care Dobre a tratat aceste aspecte.

" "
" "

Reporter: Ce părere aveți despre mult invocata scrisoare a liderilor nemulțumiți care solicită înlăturarea lui Liviu Dragnea de la șefia PSD?

Mircea-Titus Dobre: De aproape o săptămână se tot vorbește, pe surse, despre scrisoarea liderilor PSD nemulțumiți care îi solicită demisia lui Liviu Dragnea. A fost prezentată această scrisoare de o manieră oficială? A fost asumat acest demers în mod public? Nu! Până acum, avem doar certitudinea unor tensiuni intestine și multe, multe informații pe surse, așa cum, de altfel, s-a întâmplat ori de câte ori au răbufnit nemulțumirile anti-Dragnea. Dacă scrisoarea va fi oficializată, zilele acesata, și va purta semnăturile a aproximativ 30 de lideri PSD, așa cum se susține pe surse, atunci putem discuta, într-adevăr, de o lovitură puternică dată lui Liviu Dragnea.

Reporter: Ce se întâmplă, de fapt, în PSD? Cum poate fi înlăturat Dragnea?

Mircea-Titus Dobre: Am stat 19 ani în PSD și mențin legătura cu foarte mulți oameni din partid, oameni pe care îi consider prieteni, indiferent dacă vrea sau nu vrea Dragnea. Nemulțumirile sunt majore. Cunosc foarte bine acest partid și știu multe despre liderii săi. Dacă scrisoarea cu pricina va fi asumată cu întreaga responsabilitate politică a gestului și va fi semnată, într-adevăr, de un număr relevant de reprezentanți ai CEx-ului, Liviu Dragnea va primi o lovitură foarte puternică și va avea toate șansele să piardă șefia PSD. Cu cât mai mulți exponenți ai CEx-ului semnează scrisoare, cu atât mai bine! Contează enorm actualele negocieri și maniera în care contestatarii reușesc să câștige teren în cadrul CEx-ului. Se joacă, dar ar fi bărbătește politic ca acest demers să fie asumat și oficializat.

Reporter: Când va fi înlăturat Dragnea?

Mircea-Titus Dobre: Când, în PSD, interesele personale vor fi înlocuite cu interesul general, atât al partidului cât și al românilor. Atunci, altfel am sta de vorbă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *