Skip to content
Iași Social

Aplicația UBER pentru clienții din Iași, disponibilă de la amiază!

ziaruldeiasi.ro

După câteva luni de așteptări, aplicația UBER pentru clienții din Iași va fi disponibilă începând de astăzi de la ora 12:00. Compania are deja câteva zeci de șoferi colaboratori, dar vrea să ajungă la câteva sute. Este al cincilea oraș din România în care vine UBER. Există deja 10.000 de ieșeni care și-au instalat aplicația.

Se vor putea face plăți și cash și cu cardul

Cei care nu au încercat serviciul până acum, vor beneficia de prima călătorie gratuită în limita a 10 lei, dacă își vor crea un cont Uber și vor folosi codul promoțional HelloIasi.

Marius Manole, actor la Teatrul Național București, este primul utilizator care a încercat serviciul în Iași, orașul său natal.

„Agitația vieții de artist presupune, printre altele, și multe deplasări. Pentru mine, cele mai multe zile încep cu o repetiție și se termină cu unul sau două spectacole. Folosesc Uber atât în România cât și în străinătate și mă bucur nespus că Iași, orașul meu natal, a mai făcut un pas important spre modernizarea transportului urban”, a declarat actorul Marius Manole, conform ziaruldeiasi.ro

„Suntem bucuroși să lansăm serviciul în Iași, al cincilea oraș din România în care Uber este disponibil. Iași a ales Uber în aceeași măsură în care Uber a ales Iași – mii de ieșeni au deschis aplicația cel puțin o dată în ultimele șase luni. Astăzi, orașul Iași se alătură altor zeci de orașe europene care au Uber – Paris, Londra, Berlin, Praga, Amsterdam, Lisabona, Varșovia și multe altele. Ne dorim ca Uber să devină un partener al autorităților locale pentru a rezolva problema traficului aglomerat, pentru a reducere poluarea dar și pentru a face din Iași un oraș mult mai prietenos cu turiștii”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber, România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *