Skip to content
Politică

APP a declarat război ordonanțelor pe energie. Codrin Ștefănescu: Sunt dezastruoase pentru consumatorul casnic român, cât și pentru mediul antreprenorial

Inquam Photos / Eduard Vînătoru

Alianța pentru Patrie (APP) a atacat pe mai multe planuri Ordonanțele 27/2022 și 119/2022 pe energie, pe care le consideră „antiromânești”.

„A.P.P., folosind toate pârghiile legale de atac împotriva acestor Ordonanțe antiromânești, astăzi a depus mai multe plângeri și sesizări, simultan, astfel:

1) A.P.P. a depus Plângere Penală împotriva Ministrului Energiei, Virgil – Daniel Popescu, pentru abuz în serviciu și subminarea intereselor naționale.

2) A.P.P. a depus sesizare oficială la Avocatul Poporului, adresată doamnei Renate Weber – avocat al poporului, cu solicitarea de a sesiza de urgență C.C.R., în temeiul Art. 15, Al.1, Lit 1, din Legea 135/1997.

3) A.P.P. a depus la Parlament mai multe amendamente și propuneri de modificare radicală asupra mai multor articole din cele două Ordonanțe, pe care le considerăm dezastruoase, atât pentru consumatorul casnic român, cât și pentru mediul antreprenorial.

Tot astăzi, domnul deputat Francisc Tobă – Vicepreședinte A.P.P. va explica de la tribuna Camerei Deputaților, toate cele de mai sus, inclusiv amendamentele și modificările pe care le dorim la aceste Ordonanțe antiromânești”, se arată într-un comunicat APP, semnat de secretarul general al formațiunii, Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *