Skip to content
Magazin

Apple va lansa un nou iPhone în primăvară

Facebook

Apple este aşteptată să lanseze, undeva în primăvara acestui an, o nouă versiune a celui mai ieftin smartphone din portofoliul companiei, iPhone SE.

De regulă, Apple preferă toamna pentru a-şi lansa noile serii de iPhone şi a prinde cele mai mari vânzări ale anului, generate de sărbătorile de iarnă. Însă, există şi o excepţie, numită iPhone SE.

Un nou model iPhone SE va fi lansat în primăvară, fie în martie, fie în aprilie, susţin sursele celor de la Bloomberg, potrivit news.ro.

Principalele noutăţi vor fi suportul 5G şi chipset-ul. Cel mai probabil, Apple va pune pe iPhone SE acelaşi chipset care se regăseşte pe iPhone 13, A15, care este şi cel mai puternic chipset al companiei americane le această oră.

Pentru ca autonomia să nu fie afectată negativ de adăugarea modemului 5G, aproape sigur, Apple va folosi pe viitorul smartphone o baterie mai mare decât în cazul versiunii anterioare.

Apple ar putea creşte şi spaţiul de stocare, de la un deja insuficient 64GB la un mai rezonabil 128GB. Alte îmbunătăţiri ar putea viza partea foto, însă există un mare semn de întrebare în dreptul lor.

Altfel, se pare, viitorul iPhone SE va folosi acelaşi design ca modelele anterioare, bazat pe scheletul lui iPhone 8, care şi el are deja o vechime de cinci ani.

Rămâne de văzut dacă se va păstra preţul de 400 de dolari (pentru versiunea de bază), preţul fiind elementul cheie pentru succesul lui iPhone SE, cel mai accesibil smartphone Apple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *