Skip to content
București Știri locale

Aproape 1.900 de consumatori din Bucureşti nu au gaze naturale, în urma unei avarii

Inquam Photos/Octav Ganea

Aproape 1.900 de clienţi casnici şi non-casnici din Bucureşti nu sunt alimentaţi cu gaze naturale, miercuri, în urma unei avarii produse la reţea în zona intersecţiei Şoselei Pipera cu strada Gara Herăstrău, anunţă Distrigaz Sud Reţele.

„În urma unor lucrări executate de către un terţ, s-a produs o agresiune asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale de la intersecţia Şoselei Pipera cu strada Gara Herăstrău. Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 6 aprilie 2022, începând cu ora 17:30, pentru un număr de 1.889 de clienţi casnici şi non-casnici”, au precizat reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

Echipe ale companiei intervin pentru a remedia avaria, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va realiza joi, până la ora 12.00.

Conform sursei citate de News.ro, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *