Aproape unul din cinci americani crede în conspiraţia Taylor Swift-Biden

Taylor Swift
Sursa foto: Facebook / Taylor Swift

Aproape unul din cinci americani crede că Taylor Swift face parte dintr-o conspiraţie menită să îl ajute pe Joe Biden să câştige realegerea în noiembrie, potrivit unui nou sondaj, scrie The Guardian.

„Presupusa conspiraţie a lui Taylor Swift are adepţi în rândul unui număr decent de susţinători ai lui Trump”, a declarat marţi, într-un comunicat, Patrick Murray, directorul Institutului de sondaje al Universităţii Monmouth.

„Chiar şi mulţi dintre cei care nu auziseră de ea înainte de a fi chestionaţi de noi acceptă ideea ca fiind credibilă. Bine aţi venit la alegerile din 2024”.

Potrivit colegiului din New Jersey, 18% dintre respondenţi au declarat că au crezut în această conspiraţie, în timp ce 46% au declarat că au auzit despre ea.

Teoria conspiraţiei a apărut în mass-media de dreapta după ce cântăreaţa a început să se întâlnească cu Travis Kelce, vedetă a echipei de fotbal american Kansas City Chiefs.

Swift l-a susţinut pe preşedintele american în detrimentul lui Donald Trump în 2020, o mişcare pe care Casa Albă se pare că încearcă să se asigure că o repetă în acest an. Kelce a susţinut berea Bud Light şi vaccinurile împotriva gripei şi Covid-19, ţinte ale furiei de dreapta.

Duminica trecută, victoria echipei Chiefs în Super Bowl împotriva echipei San Francisco 49ers s-a desfăşurat fără o intervenţie în pauză din partea lui Swift, despre care se zvoneşte că ar fi fost făcută de cântăreaţă pentru a-l susţine pe Biden în probabila sa revanşă la alegerile prezidenţiale cu Trump. Nici Kelce nu a cerut-o în căsătorie.

Dar meciul s-a încheiat cu victoria Chiefs şi se presupune că face şi asta ar face parte din planul diabolic al lui Biden.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: