Apropiat al lui Băsescu îl acuză pe Iohannis de dualitate

Declarația lui Klaus Iohannis, cel care zielele trecute a precizat că suspendarea președintelui din 2012 a fost o greșeală, făcută la limita Constituției, dar că deputatul care reprezenta minoritatea germană a primit mandat să voteze pentru suspendarea actualului șef al statului, a stârnit numeroase reacții. De reamintim faptul că Forumul Democrat al Germanilor din România era condus de Klaus Iohannis în 2012, iar mandatul pentru un vot favorabil suspendării lui Băsescu a fost acordat de conducerea acestui ONG.

Iohannis a încercat să câștige și electoratul dur din jurul lui Traian Băsescu, precizând că a fost o greșeală și în același timp să se poziționeze și în barca celor care au susținut suspendarea din 2012.

Acest lucru îl remarcă și fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, cel care îl acuză indirect pe Iohannis de dualitate.

”Iohannis e atacat si de cei anti-Basescu si de cei pro-Basescu pentru raspunsul pe care l-a dat aseara referitor la suspendarea din 2012.

Pentru ca, pe de o parte, a zis ca a sustinut votul pentru suspendare, dar, pe de alta parte, a recunoscut ca procedura a fost la limita Constitutiei.

Asa e cand vrei sa iei voturi din toate partile si te exprimi ambiguu”, a explicat Lăzăroiu pe o pagină de socializare.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: