Skip to content
Politică

Apropiat al lui Băsescu îl acuză pe Iohannis de dualitate

" "

Declarația lui Klaus Iohannis, cel care zielele trecute a precizat că suspendarea președintelui din 2012 a fost o greșeală, făcută la limita Constituției, dar că deputatul care reprezenta minoritatea germană a primit mandat să voteze pentru suspendarea actualului șef al statului, a stârnit numeroase reacții. De reamintim faptul că Forumul Democrat al Germanilor din România era condus de Klaus Iohannis în 2012, iar mandatul pentru un vot favorabil suspendării lui Băsescu a fost acordat de conducerea acestui ONG.

Iohannis a încercat să câștige și electoratul dur din jurul lui Traian Băsescu, precizând că a fost o greșeală și în același timp să se poziționeze și în barca celor care au susținut suspendarea din 2012.

" "
" "

Acest lucru îl remarcă și fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, cel care îl acuză indirect pe Iohannis de dualitate.

”Iohannis e atacat si de cei anti-Basescu si de cei pro-Basescu pentru raspunsul pe care l-a dat aseara referitor la suspendarea din 2012.

Pentru ca, pe de o parte, a zis ca a sustinut votul pentru suspendare, dar, pe de alta parte, a recunoscut ca procedura a fost la limita Constitutiei.

Asa e cand vrei sa iei voturi din toate partile si te exprimi ambiguu”, a explicat Lăzăroiu pe o pagină de socializare.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *