Skip to content
Politică

Apropiat al lui Băsescu lansează o ipoteză șoc. Ce tandem politic ar putea „să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani”

Traian Băsescu și-a încheiat duminică mandatul de Președinte al României, urmând ca acesta, potrivit informațiilor apărute în presă în ultima perioada, să se înscrie în PMP, partid condus la momentul actual de Elena Udrea, fost candidat la prezidențiale.

În cadrul unui articol de pe contributors.ro, fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, lansează o ipoteză șoc pentru scena politică.

Astfel, Lăzăroiu precizează că „un tandem Traian Băsescu-Monica Macovei, sub umbrela PMP, ar putea să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani.”

„(…) Un PMP fără Elena Udrea, păstorit de Traian Băsescu, are șanse să facă o mare surpriză la alegerile din 2016. Aș spune chiar mai mult decât atât – un tandem Traian Băsescu-Monica Macovei, sub umbrela PMP, ar putea să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani. Dar, desigur, acesta nu este decât un scenariu posibil. Animozitățile dintre cei doi, apărute mai ales după episodul numirii procurorilor din 2013, au instalat deja o răceală care nu poate fi depășită decât prin pragmatism politic și viziune pe termen lung. Paradoxal, nici Macovei și nici Băsescu nu sunt lipsiți de aceste două calități. Rămâne de văzut în ce măsură reactivarea lor ar putea duce la o nouă apropiere”, punctează Lăzăroiu.

 

6 comentarii la “Apropiat al lui Băsescu lansează o ipoteză șoc. Ce tandem politic ar putea „să facă ravagii în clasa politică în următorii doi ani”

  1. Ravagii?Pai astia doi fac ravagii in societatea romaneasca de ani de zile, rar s-au vazut doua bestii mai nemernice decat ei. Bine, pana la vot, ca acolo vor fi votati doar de neamuri si de cei 200 de „simpatizanti” platiti de Udrea sa-l tot aplaude pe seful mafiei portocalii pe unde apare. Acum sa vedem unde va fi Udrea peste doi ani, e cam greu de crezut ca nu e la racoare.

  2. traian basescu se va prezenta la test poligraf ”ravagiile teroriste si crimelor basesciene se incheie cu mandat de inchisoare ori lichidat prin impuscare de familiile crimelor victimelor-actele teroriste basesciene vor trebi sa treaca de test poligraf cu titlu executoriu##DA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *