Skip to content
Politică

Apropiat a lui Antonescu, explică de ce nu s-a implicat fostul lider PNL în campanie

Fostul lider PNL, Crin Antonescu, nu s-a implicat deloc în campania pentru alegerile prezidențiale.

Deputatul PNL, Radu Zlati, cunoscut ca un apropiat a lui Crin Antonescu, a explicat lipsa de susţinere a fostului lider liberal pentru candidatul ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis.

„Întrebaţi-l pe domnul Crin Antonescu. Eu răspund pentru mine şi îmi fac datoria ca soldat credincios al partidului. Pe de altă parte, din ce am discutat cu dânsul , am înteles că domnul Crin Antonescu n-a primit nici un mesaj clar din partea domnului Klaus Iohannis prin care să i se solicite sprijin în campanie. La o invitaţie nedată n-ai cum să răspunzi. Sper că zilele acestea domnul Crin Antonescu îşi va manifesta sprijinul pentru domnul Iohannis. De altfel, Crin Antonescu a spus că va vota anti-Ponta”, a explicat deputatul PNL Radu Zlati, pe blogul său.

3 comentarii la “Apropiat a lui Antonescu, explică de ce nu s-a implicat fostul lider PNL în campanie

  1. Sa ne lase Zlati. Asta n-are caracter.
    Sa spun Antonescu daca are ceva de spus.
    Zlati vrea sa il ajute pe Johannis ca doar este seful lui la pNL

  2. Ar fi culmea ca Antonescu, intaiul tepuit al tarii, sa il voteze pe Iohannis, dupa ce a fost injunghiat pe la spate tocmai de sarpele pe care l-a crescut la san … Ca Antonescu l-a inventat pe Johannis cu „proiectul Johannis”, „solutia Johannis”, altfel Pacala (sau Tandala, nu mai stiu care din ei e Johannis si care e Blaga) ar fi fost si acum doar primarul Sibiului …

    1. Si asta il face pe Antonescu mai putin vinovat ? Nu, Antonescu e marele vinovat ! Iohannis l-a vandut pe Antonescu, dar Antonescu si-a vandut propriul partid !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *