Skip to content
Politică

Ar fi dispusă Udrea să devină premierul lui Ponta?

În cadrul unui interviu acordat ziare.com Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, a răspuns, printre altele și  la întrebarea dacă ar putea exista o colaborare Victor Ponta presedinte – Elena Udrea premier.

La această întrebare prezidențiabilul PMP a declarat că nu se potrivesc, nu sunt acelasi fel de oameni și nu ar putea sa colaborez cu Victor Ponta nici in situatia inversa: ea premier si el presedinte.

„Cred ca as fi un premier de vreo 100 de ori mai bun decat Victor Ponta. Dar nu vad in ce context as putea eu sa fiu premierul lui Victor Ponta. Eu sper ca romanii nu vor vota cu Victor Ponta presedinte niciodata. Nu as putea sa fiu premierul unui om care nu are niciun fel de viziune pentru tara asta si ale carui apucaturi sunt cele pe care eu as vrea sa nu le mai vad niciodata la un lider politic in Romania, si anume: autoritariste, totalitare, am vazut cultul personalitatii manifestat la Victor Ponta, om tanar in politica, din pacate avand aceasta bucurie de a fi ovationat chiar si de oameni platiti sa faca asta.

Deci nu ne potrivim. Nu suntem acelasi fel de oameni. Nu as putea sa colaborez cu Victor Ponta nici in situatia inversa: eu premier si el presedinte”, a transmis Elena Udrea.

2 comentarii la “Ar fi dispusă Udrea să devină premierul lui Ponta?

  1. Daca nu-i plagiat , e transfer de personalitate ori cine stie cu acoperitii astia , au gasit un sistem sofisticat prin care vorbeste altcineva prin gura doamnei candidat .

  2. Draga Udrea esti exact ca Ponta! nu te mai da atat de nevinovata ca nu pacalesti pe nimeni ! Amandoi va vreti propiul bine, nu va ganditi la Romania , sau cum o sa ajutati romanii ! Daca o sa ajunga unul dintre voi la Cotroceni o sa ajungem sa nu mai avem ce manca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *