Skip to content
Politică

Arabia Saudită va cumpăra arme din SUA

toledoblade.com toledoblade.com

Președintele SUA Donald Trump și-a început primul turneu extern cu o vizită în Arabia Saudită. Primirea a fost călduroasă și subiectul acum spinos al furtunii politice iscate de concedierea directorului FBI, James Comey a fost ocolit, scrie Reuters.

Regele saudit Salman bin Abdulaziz l-a primit pe Trump pe covorul roșu strângând mana Melaniei Trump și călătorind în limuzina președintelui SUA Trump și Regele Salman au discutat fără translator iar suveranul saudit l-a decorat pe președintele SUA cu medalia Regelui Abdulaziz, cea mai înaltă distincție civilă a tării.

În urma vizitei, Regatul Arabiei Saudite va cumpăra de 100 milarde de dolari arme din SUA- anunță news.ro. Președintele American realizează un turneu în Arabia Saudita, Israel, Italia, Vatican și Belgia, în contextul în care în jurul Casei Albe e agitație mare.

După concedierea directorului FBI și afirmațiile Rusiei privind înfluențarea lui Trump prin ginerele său, avocaţii Casei Albe au început să se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a preşedintelui american, tocmai pentru a fi pregătiţi în eventualitatea iniţierii unei asemenea proceduri împotriva preşedintelui, potrivit unor surse prezidenţiale contactate de către jurnaliştii CNN. Mai mult, se pare că asociaţii preşedintelui au început să discute despre angajarea unor avocaţi personali pentru Donald Trump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *