Skip to content
Arad Știri locale

Arad: 1.000 de lei amendă și dosar penal pentru un bărbat din Curtici care se plimba pe străzi, deși trebuia să stea în carantină

Facebook/politie

Un bărbat din Curtici a fost amendat cu 1.000 de lei și s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins umblând pe străzi, deși ar fi trebuit să stea în carantină.

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, trebuia să stea în carantină la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile deoarece s-a întors din Irlanda, țară pentru care este prevăzută măsura carantinării la întoarcea în România, însă a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Curtici. Polițiștii orașului Curtici au fost cei care l-au depistat pe tânăr. Oamenii legii se aflau în patrulare când l-au observat pe curticean pe stradă, fără mască. Astfel l-au oprit, iar în urma verificărilor polițiștii au descoperit că tânărul trebuia să fie acasă, în carantină, informează aradon.ro.

" "

Miercuri după-amiază, polițiștii orașului Curtici, aflându-se în serviciul de patrulare, au depistat pe raza localității un tânăr de 21 de ani, din Curtici, care nu purta mască de protecție. În urma verificărilor s-a constatat că acesta era plasat în carantină la domiciliu pentru 14 zile, întrucât la data de 22 octombrie s-a întors din Irlanda. Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020. De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, tânărul urmând a fi plasat în carantină instituționalizată”, a informat IPJ Arad.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *