Skip to content
Arad

Arad: 100 de percheziții la suspecți de trafic de droguri și țigări. Ar putea exista legături cu asasinarea omului de afaceri Ioan Crişan

Inquam Photos / Octav Ganea

Peste 100 de percheziții au loc, marți dimineață, în județul Arad, la suspecți de trafic de droguri și țigări. Filtre se fac la urcarea pe autostradă. Mai multe persoane ar urma să fie duse la audieri.

Perchezițiile din Arad ar putea avea legătură cu asasinarea afaceristului Ioan Crișan

Perchezițiile au loc în contextul în care, la finele lunii mai, omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis într-un atentat cu bombă și nici până acum nu există un cerc de suspecți. La un moment dat, s-a speculat însă că ar fi avut legătură cu traficul de ţigări, informează Antena 3.

În mașina afaceristului au fost găsite două probe de ADN, una îi aparține lui Crișan, iar cealaltă nu apare în baza de date din România.

Potrivit unor surse din anchetă, necropsia a arătat că bărbatul a murit pe loc. Anchetatorii au stabilit că explozia și inhalarea de gaz au fost cauzele decesului.

La începutul lunii trecute au avut loc percheziții la locuințele și firmele omului de afaceri.

Dispozitivul a fost montat în maşină, fapt ce ne arată un mod de operare diferit faţă de alte situații în care dispozitivele au fost montate în exterior. Acum vedem că vorbim de un mod de operare diferit. (…) Un anumit sector, zonă infracţională acţionează într-un fel, montează aceste dispozitive în exterior şi într-o anumită zonă se operează aşa ca la Arad”, declara, luna trecută, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *