Skip to content
Arad Știri locale

Arad: 27 de migranţi au încercat să iasă ilegal din România, ascunşi într-un TIR

politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, din judeţul Arad, au prins 27 de cetăţeni străini, din Egipt şi Afganistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR care transporta diverse bunuri în Spania. Aceştia aveau vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani.

În această dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean român, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, paleţi cu rucsacuri şi alte bunuri din România pentru societăţi din Spania. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, douăzeci şi şapte de cetăţeni străini”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră.

Migranţii au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Egipt şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani.

Poliţiştii de frontieră continuă cercetările în acest caz, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *