Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Accident în care au fost implicate două microbuze şi un autoturism/12 persoane transportate la spital

ISU Arad

Două microbuze de transport de persoane şi un autoturism au fost implicate într-un accident rutier produs, luni dimineaţă, la ieşirea din municipiul Arad. Un număr de 12 persoane au fost transportate la spital, conştiente.

Accidentul s-a produs la ieşirea din municipiul Arad, în zona Galleria Mall.

„În această dimineaţă, în jurul orei 07:45, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unui accident rutier în municipiul Arad, pe Calea Aurel Vlaicu (zona Indagrara), în care au fost implicate un autoturism şi două microbuze de transport persoane”, a transmis ISU Arad.

Acolo s-au deplasat de urgenţă echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Arad, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă cu modul de descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au intervenit patru echipaje SAJ.

„În urma accidentului au rezultat 12 victime conştiente, cooperante. Acestea au fost evaluate la faţa locului de către echipajele medicale prezente şi transportate la spital, după cum urmează:

– ATPVM a transportat la UPU 5 victime, (patru cod galben şi una cod verde)

– echipajele SAJ au transportat la spital 6 victime (3 cod galben şi 3 cod verde)

– SMURD TIM a transportat o victimă (cod galben)”, a transmis sursa citată.

Pompierii arădeni au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *