Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Camion cu peste 320.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, oprit în trafic

facebook

Poliţiştii din Arad au descoperit peste 320.000 de pachete cu ţigări într-un camion oprit în trafic.

Bărbatul care conducea camionul a abandonat vehiculul şi a fugit. Marfa de contrabandă era ascunsă în spatele unor paleţi încărcaţi cu borcane.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad a anunţat că maşina a fost oprită la un control al agenţilor de la Poliţia Rutieră, pe DN 7, în localitatea Mândruloc: „În momentul legitimării, şoferul autotrenului a fugit de la faţa locului, autotrenul fiind transportat în incinta unui operator economic. Existând suspiciuni cu privire la bunurile transportate, au fost solicitaţi poliţiştii Serviciului de Investigate a Criminalităţii Economice, fiind descărcaţi 14 europaleţi care, aparent, conţineau borcane de sticlă. După îndepărtarea borcanelor, aşezate pe partea exterioară a europaleţilor, au fost găsite 323.298 pachete (6.465.960 fire) de ţigări de contrabandă, netimbrate”.

Întreaga cantitate de ţigarete, precum şi camionul au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În caz, poliţiştii au luat amprente din vehicul şi continuă cercetările pentru depistarea şoferului şi a celor implicaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *