Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Doi migranţi sirieni ascunşi în portbagajul unui autoturism, prinşi la Nădlac

Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au prins doi migranţi din Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera de stat, ascunşi în portbagajul unui autoturism.

Azi dimineaţă, în jurul orei 01:20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean bulgar, aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în Franţa. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în portbagajul autoturismului, doi cetăţeni străini”, transmite Poliţia de Frontieră într-un comunicat de presă, sâmbătă, potrivit news.ro.

Cei doi migranţi au fost preluaţi şi transportaţi la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Siria.

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii din Siria, respectiv trafic de migranţi, pentru conducătorul autoturismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *