Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Grup de 25 de migranţi, oprit de poliţişti la graniţa cu Ungaria

Poliţia de Frontieră Arad a anunţat vineri că un grup format din 25 de migranţi din trei ţări a fost oprit de poliţiştii de frontieră arădeni, aproape de graniţa cu Ungaria, spre care străinii se deplasau pe jos.

Grupul a fost depistat în zona Nădlac, în apropierea liniei de demarcaţie dintre România şi Ungaria: „Întrucât persoanele nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, acestea au fost aduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că persoanele în cauză sunt douăzeci de cetăţeni din Afganistan, trei din Pakistan şi doi din Libia, cu vârste cuprinse între 14 şi 27 de ani, solicitanţi de azil în România„.

Tot vineri dimineaţă, în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, sub un camion condus de un bulgar care transporta materiale lemnoase în Franţa, a fost găsit ascuns un afgan. Acesta stătea pe osia din spate a semiremorcii. În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *