Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Încă un cadru medical din Ineu, infectat cu virusul SARS-CoV2, a decedat

news.ro
" "

Medicul de familie Leonora Tripa s-a aflat încă de la începutul pandemiei, în prima linie, în lupta cu noul coronavirus. Deși suferea de o boală cruntă, cadrul medical nu s-a dat înapoi în momentul în care a început pandemia și a continuat să fie aproape de ineuni până în ultima clipă.

În vârstă de 65 de ani, femeia a fost confirmată, în urmă cu câteva zile, ca pacient pozitiv Covid și a fost internată la Spitalul din Timișoara.

" "
" "

Potrivit spuselor lui Călin Abrudan, primarul din Ineu,  starea medicului părea să meargă spre bine, dar miercuri dimineață inima i-a cedat.

Este al treilea cadru medical din Ineu care își pierde viața în urma infectării cu noul coronavirus. În cursul zilei de vineri, asistenta Aurica Balint, în vârstă de 55 de ani, a decedat în urma infectării cu SARS-CoV2, fără a fi în evidență cu alte comorbidități. La sfârșitul lunii octombrie, Ana Maria Ciurdar, în vârstă de 48 de ani, asistentă pe ambulanță, la substația din Ineu, și-a dat ultima suflare la Spitalul din Ineu, unde era internată în urma infecției cu noul coronavirus. Femeia suferea de o boală incurabilă, dar a continuat să lucreze, fără a ține cont de afecțiunile care o făceau extrem de vulnerabilă în fața virusului.

Pe pagina de Facebook, Călin Abrudan, primarul Ineului, a postat un mesaj de condoleanțe pentru cea care i-a fost și lui medic de familie: „A plecat dintre noi la cele veșnice, medicul de familie – Tripa Leonora! A fost în prima linie în acest război cu pandemia, dar astăzi a pierdut lupta vieții. A fost cel mai iubit și apreciat medic de familie din orașul Ineu, fiind cunoscută ca o persoană care era aproape de pacienți. Orașul Ineu a mai pierdut un om deosebit…Sincere Condoleanțe familiei…Dumnezeu să o odihnească!„.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *