Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Nouă bebeluşi s-au născut în ziua de Crăciun

www.designsnext.com

Au fost zile cu „activitate bogată” în ultima săptămână la maternitatea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Pe 23 decembrie s-au născut nu mai puţin de 21 de bebeluşi (10 băieţi şi 11 fete), iar pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, au venit pe lume şapte copilaşi (trei băieţi şi patru fete).

În ziua Naşterii Mântuitorului, s-au născut nouă bebeluşi (patru băieţi şi cinci fete). Au văzut lumina zilei pe 25 decembrie următorii nou-născuţi: Ștefan Gabriel (2,8 kilograme, 49 de centimetri; din Nădlac), Alexandru (3 kilograme, 50 de centimetri; din Arad), Natalia (3,3 kilograme, 50 de centimetri; din Arad), Cecilia (3,1 kilograme, 50 de centimetri; Mănăştur), Anais Maria (2,8 kiligrame, 48 de centimetri; din Nădlac), Nicholas (3,2 kilograme, 49 de centimetri; din Vinga), Nicoleta (3,1 kilograme, 50 de centimetri; din Seleuș), Cristian (2,3 kilograme, 46 de centimetri; din Chier) şi Ilinca (2,3 kilograme, 47 de centimetri; din Pecica). Din totalul naşterilor, patru au fost naturale, iar cinci prin operaţie cezariană.

Pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, au văzut lumina zilei şase copilaşi – toţi băieţi: Nicholas Valentin (2,6 kilograme, 48 de centimetri; din Arad), Marko (3,1 kilograme, 50 de centimetri; din Sânpetru German), Alexandru Ștefan (3,4 kilograme, 51 de centimetri; din Chișlaca), Paul Natanael (3,6 kilograme, 52 de centimetri; din Vârfurile), Victor Maximilian (2,8 kilograme, 49 de centimetri; din Groșeni) şi Nicolas Marian (4,2 kilograme, 53 de centimetri; din Arad). Doi copii s-au născut prematur, sunt în stare stabilă acum, sub supraveghere medicală pe Compartimentul de Terapie Intensivă Neonatală, informează aradon.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *