Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Petrecere de Sf. Valentin cu peste 100 de persoane, spartă de poliţişti

Facebook

O petrece organizată de Sf. Valentin în incinta ştrandului Neptun din Arad, la care participau aproximativ 124 de persoane, a fost oprită de poliţişti şi jandarmi.

Poliţiştii arădeni şi jandarmi din cadrul IJJ Arad s-au deplasat în incinta ştrandului Neptun, unde, în seara zilei de 13 februarie, în jurul orei 23,45, se desfăşura o petrecere privată. În incinta localului au fost găsite aproximativ 124 de persoane”, precizează duminică IPJ Arad.

Societatea comercială, reprezentată de o femeie de 39 de ani, din Arad, a fost sancţionată contravenţional conform legii 55/2020, cu amendă în valoare de 2.500 de lei. Poliţiştii şi jandarmii arădeni au mai aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, conform aceleiaşi legi. De asemenea, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Sănătatea şi siguranţa cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, mai arată sursa citată de Agerpres.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *