Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Petrecere de Valentine’s Day, încheiată cu dosar penal

Inquam Photos/George Calin

Dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor după ce polițiștii și jandarmii au fost chemați, sâmbătă seara, în jurul orei 23:45, să „spargă” o petrecere ce se ținea într-un local, pe ștrand, la care participau aproximativ 125 de persoane, majoritatea adolescenți.

S-a uitat de pandemie, de restricții, de COVID-19, de purtarea măștii, de distanțare și s-a dat liber la distracție, sâmbătă seara. Până când polițiștii și jandarmii au spart petrecerea.

De luni de zile, localurile trebuie să încheie programul la ora 23:00, cel puțin așa este prevăzut în starea de alertă în care ne aflăm acum din cauza pandemiei de COVID-19. Însă un local a făcut excepție sâmbătă seara și a prelungit un pic programul. Astfel că după ora 23:00, polițiștii și jandarmii au fost sesizați că muzica „bubuie” într-un local de pe ștrandul Neptun. Oamenii legii au ajuns în mijlocul petrecerii, se pare, la care participau, nici mai mult, nici mai puțin, decât circa 125 de persoane, scrie aradon.ro.

Evident, cheful a fost încheiat cu o amendă contravențională în valoare de 2.500 de lei pe numele administratorului localului, cu alte câteva zeci de sancțiuni contravenționale pentru nepurtarea măștii de protecție și nepăstrarea distanței de siguranță. De asemenea, polițiștii au întocmit și un dosar de cercetare penală pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *