Arad: PNL și ALDE au semnat fuziunea prin absorbție la nivel județeal

Sursa foto: Facebook / PNL

Fuziunea prin absorbţie prin care ALDE se integrează în PNL a fost semnată, miercuri, de către conducerile filialelor judeţene din Arad, având ca obiectiv politic unirea forţelor de dreapta din România şi „eliminarea accesului la putere al partidelor populiste”.

Din partea PNL Arad, documentul a fost semnat de prim-vicepreşedintele Geanina Pistru şi de secretarul general Răzvan Cadar, iar din partea ALDE semnatarii sunt preşedintele organizaţiei judeţene, Tiberiu Dekany, şi preşedintele organizaţiei municipale, Mircea Purcaru.

„Prin acest act, PNL şi ALDE urmăresc unirea forţelor de dreapta, pentru a promova politici favorabile investiţiilor în economie, continuării reformelor şi susţinerii mediului privat, considerate obiective esenţiale pentru creşterea nivelului de trai în România. Unirea forţelor de dreapta urmăreşte eliminarea riscului de a avea o guvernare exclusiv de stânga sau accesul la putere al partidelor populiste”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PNL Arad.

La începutul lunii septembrie, secretarul general al PNL, Lucian Bode, declara, referitor la fuziunea prin absorbţie a PNL cu ALDE, că liberalii vor continua atragerea forţelor de dreapta.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: