Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Trei copii, găsiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi într-un autoturism. Părinţii încercau să ajungă cu ei în Ungaria

Bucuresti FM

Trei copii, cu vârste cuprinse între 5-8 ani, au fost găsiţi de poliţiştii de frontieră de la Nădlac I – Nagylak ascunşi pe bancheta din spate a unui autoturism. Copiii au fost ascunşi printre bagaje, sub o pătură, de către părinţii lor, care voiau să ajungă cu ei în Ungaria, dar nu aveau documente.

Conform Poliţiei de Frontieră, duminică, în jurul orei 06.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul maghiar B.F., în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Nissan, înmatriculat în Ungaria. Împreună cu acesta mai călătoreau doi pasageri cu cetăţenie maghiară şi un cetăţean român, informează news.ro

Cu ocazia controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate a mijlocului de transport, 3 minori, ascunşi sub o pătură, printre bagaje, fără a avea asupra lor documente de identitate„, arată sursa citată.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că aceştia sunt copiii pasagerilor, G.S., în vârstă de 28 de ani, şi H.S., în vârstă de 30 de ani, care au recurs la această metodă deoarece nu aveau documente de călătorie pentru copii şi intenţionau să ajungă cu aceştia în Ungaria.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru părinţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *