Arad: Un poliţist local a fost reţinut pentru tortură, soldată cu moartea victimei

Sursă foto: Freepik.com
Sursă foto: Freepik.com

Un poliţist local din Arad a fost reţinut pentru comiterea tortură soldată cu moartea victimei. El a fost acuzat că a bătut în sediul Poliţiei Locale un bărbat care avea un comportament agresiv şi care fusese încătuşat, iar raportul medico-legal a stabilit că moartea victimei a fost cauzată de loviturile primite.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că procurorii fac cercetări faţă de un bărbat în vârstă de 29 de ani cu privire la tortură cu moartea victimei.
Astfel, în 14 iulie, administratorul unei case de schimb valutar a sesizat Poliţia Locală Arad despre faptul că un bărbat care consumă substanţe halucinogene dintr-o pungă este agresiv şi agasează trecătorii.
“Urmare a apelului telefonic, la scurt timp, la faţa locului a intervenit un echipaj din cadrul B.O.P.I. al Poliţiei Locale Arad, format din trei poliţisti locali, respectiv agentul L F-N., agentul G. C. şi agentul F.C.N., care după ce au imobilizat şi încătuşat persoana vătămată prin folosirea forţei fizice, au condus-o la sediul D.G.P.L Arad, în vederea identificării si sanctionării contravenţionale”, se arată în comunicat.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL