Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Un tânăr de 28 de ani internat într-un spital COVID s-a sinucis. Avea o evoluţie bună şi urma să fie externat

Inquam Photos / George Călin

Un tânăr de 28 de ani, internat în secţia COVID-19 a Spitalului Judeţean Arad, s-a sinucis. Potrivit TVR, tânărul părea a avea o evoluţie bună şi urma să fie externat, scrie adevarul.

Potrivit sursei citate, tânărul în vârstă de 28 de ani a a fost internat în secţia COVID a spitalului din Arad cu nouă zile în urmă. TVR arată că tânărul nu a avut o formă gravă de boală şi nu fusese conectat la oxigen. Duminică dimineaţa, tânărul a ieşit din salon să meargă la baie, dar nu s-a mai întors. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Arad, Simina Roz, asistenta care a sesizat că tânărul nu se mai întoarce de la baie a mers să îl caute, constatând că acesta a încercat să îşi ia viaţa. În ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu au putut să îl readucă la viaţă. Medicii nu au putut explica gestul tânărului, care nu părea să fie anxios şi nici nu s-a plâns de vreo problemă.

„Nu se ştie ce a citit ce a făcut, gradul de depresie, teama pe care a trăit-o pentru că nu a spus-o nimănui. Nu putem prevedea aşa ceva din moment ce nu se comunică mai de aproape”, a declarat medicul psihiatru Ligia Piros pentru TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *