Skip to content
Arad Știri locale

Arad: Valiză suspectă în centrul oraşului. O echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI intervin

news.ro

Update 15.45

Un barbat s-a prezentat pentru a revendica valiza abandonată pe o stradă din municipiul Arad. Aceasta conţinea scule de lucru. Traficul rutier a fost reluat în mod normal, potrivit news.ro.

Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii. În aceste momente se reia traficul”, transmite IPJ Arad.

———————————————-

O valiză metalică, închisă a fost abandonată pe domeniul public, în centrul municipiului Arad. O echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI se deplasează la faţa locului pentru a interveni.

”Astăzi, în jurul orei 14,15, un bărbat a sesizat prin 112 prezenţa unei valize abandonate pe trotuarul din faţa Palatului Copiilor de pe Bd. Revoluţiei. Echipajul de ordine publică sosit la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre o valiză abandonată, închisă, cu aspect metalic”, transmite IPJ Arad, citat de news.ro.

A fost asigurată zona, iar traficul rutier şi pietonal a fost deviat pe Bd. Gen. Vasile Milea din Arad.

La faţa locului se deplasează o echipă pirotehnică din cadrul IPJ Timiş şi specialişti din cadrul SRI care va interveni.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *