Skip to content
Puterea Știrilor Video

”Arafat e ca Bruce Willis, greu de ucis”. Victor Ciutacu nu crede în varianta înlocuirii șefului DSU

captura video
" "

Invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, jurnalistul Victor Ciutacu susține că Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, nu-i va putea lua locul secretarului de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, chiar dacă se urmărește acest lucru, datorită „sprijinului din afara țării” de care beneficiază secretarul de stat.

„Încearcă unii să-l promoveze pe Valeriu Gheorghiță în locul lui Arafat, dar acesta este ca Bruce Willis, greu de ucis. Dacă n-a reușit Băsescu cu toată Securitatea să îl dea afara, credeți că sunt ăștia mai breji?! Știți părerea mea și știți dezvăluirile pe care le-am făcut despre Arafat, dar asta nu mă împiedică să admit faptul că domnul Arafat este un om foarte puternic care beneficiază de asemenea de un sprijin foarte puternic, care excede sfera civilă din România.

" "
" "

Sprijinul vine de undeva din afara, de pe planeta Giganților, habar n-am. E un sprijin care l-a întors pe Băsescu și pe toată Securitatea la acel moment.

Secretarul acesta este în același scaun din 2008, când l-a numit domnul Eugen Nicolaescu, contabil al Sănătății la vremea respectivă, actual viceguvernator al BNR”, susține jurnalistul Victor Ciutacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *