Skip to content
Politică

Arafat: Unii încearca decredibilizarea mea, pentru a deschide calea grupurilor de interese. Ei nu suportă să vadă că o persoana beneficiază de o încredere semnificativă în rândul populației

teotrandafir.com

Raed Arafat acuză desfășurarea unui atac concertat asupra sa, menit să decredibilizeze persoana lui, dar și a sistemul de urgență, astfel încât locul lui să fie luat de anumite grupuri de interese, potrivit B1.ro.

Șeful DSU scrie, într-o postare pe Facebook, că i s-au adus acuzații în legătură cu tragedia din Munții Apuseni, deși la acea vreme el nu era în țară și, oricum, nu avea și nu are competențe în problemele de localizare și căutare în munți. Decizia Curții Supreme, afirmă el, arată că este nevinovat.

„Cazul Apuseni este reprosat in continuare doctorului Arafat, si sistemului de urgenta, de catre cei care urmaresc denigrarea si decredibilizarea folosindu-se de cazuri emotionale si de situatii tragice care permit foarte usor manipulare opiniei publice”, scrie, pe Facebook, secretarul de stat din cadrul Ministerului de Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *