Skip to content
Puterea Știrilor Video

Are Ludovic Orban profil de premier? Ce spune Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale

youtube.com
" "

Sociologul Bruno Ștefan, președintele Biroului de Cercetări Sociale, a fost invitat în studioul ”Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre cum ar trebui să arate viitorul premier al României și dacă Ludovic Orban, președintele PNL, se încadrează în acest profil.

Bruno Ștefan: Ludovic Orban nu este un aventurier și a fost un tip consecvent în toate jocurile

Președintele Biroului de Cercetări Sociale este de părere că șeful PNL are profil de premier întrucât, printre altele, „are o încăpățânare în a-și impune ideile cum nu sunt mulți lideri pe scena politică”.

" "

Ludovic Orban este un om calculat în multe. La fel era Traian Băsescu, făcea măsurători, calcula, mulți pași erau rezultatul unor calcule și nu a unor chestii de combinații, șmechereli, altceva de genul acesta. Așa este și Ludovic Orban. Nu este un aventurier și a fost un tip consecvent în toate jocurile. A ținut o direcție în PNL. N-a fost cu PSD. Și când era cu USL el a fost împotrivă. El are o încăpățânare în a-și impune ideile cum nu sunt mulți lideri pe scena politică.

Eu l-am cunoscut ca un om serios. Nu l-am cunoscut vreodată golan. Nu l-am văzut nici cu amante, nici cu șpăgi. Omul ăsta nu am avut să aibă averi, să bage mâna. Am auzit de combinațiile care au fost cu UTI, dar care au fost pentru campanie și nu pentru el și lucrurile s-au reglat cumva în această chestiune. Are profil de premier, este un om cinstit, foarte hotărât și să sperăm că are și echipă”, a declarat Bruno Ștefan la Puterea Știrilor.

Moțiunea de cenzură pe care au anunțat-o cei de la PNL este singura modalitate prin care Guvernul Dăncilă ar putea fi schimbat. Cu 233 de voturi, Opoziția ar putea dărâma Executivul și ar muta jocul politic la Cotroceni. Este prima moțiune din 2017 încoace despre care liderii opoziției spun că ar avea șanse.

De această dată avem șanse, nu ne jucăm de-a moțiunea”, susține Ludovic Orban.

CITIȚI ȘI: Ce șanse are Opoziția să dărâme Guvernul Dăncilă: cum arată calculele și cine ar putea trăda în favoarea Puterii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *