Skip to content
București

Arena Naţională intră în reparaţii. Nicuşor Dan anunţă că a semnat un contract cu o firmă pentru mentenanţă

captura video

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, vineri, că a semnat un contract cu o firmă cu 25 de ani de activitate în domeniu pentru repararea şi mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale şi a cubului video de la mijlocul terenului.

Reparăm acoperişul Arenei Naţionale. Am semnat contractul pentru repararea şi mentenanţa acestuia, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreţinere specializată. Povestea acestui acoperiş este încă o dovadă a nepăsării foştilor primari Oprescu şi Firea, care în mandatele lor nu au asigurat, cum ar fi fost normal, o mentenanţă corespunzătoare. Indolenţa lor a dus la deteriorarea sistemului de tractare a acoperişului, municipalitatea fiind nevoită, de când am preluat mandatul de primar, să apeleze la alpinişti pentru a tracta manual sistemul de deschidere/închidere a acoperişului„, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Conform contractului stadionul va beneficia de servicii de reparaţii, mentenanţă şi întreţinere pentru acoperişul retractabil, cubul şi tabela electronică.

Firma cu care primăria a semnat contract este Aurocon Romania SRL şi are peste 25 de ani de activitate în domeniu şi a realizat automatizarea acoperişurilor mobile pentru stadionul BC Place – Vancouver, Canada, Dubai Mall – Dubai, Emiratele Arabe Unite, Castelul Josefsburg – Kufstein, Austria, arenele de tenis Rothenbaum – Hamburg, Germania, precizează primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *