Argentina a învins Columbia, scor 1-0, după prelungiri, şi a câştigat Copa America a doua oară consecutiv

Sursa foto: X

Argentina a câştigat Copa America pentru a doua oară consecutiv, după ce a învins reprezentativa Columbiei, luni dimineaţă, la Miami. Meciul a avut nevoie de prelungiri, unicul ol fiind înscris de Lautaro Martínez, în minutul 112.

Messi s-a accidentat singur în minutul 66 şi a fost înlocuit. El a început să plângă şi şi-a acoperit faţa cu mâinile când s-a aşezat pe bancă.

 

Pentru Argentina este un al 16-lea titlu la Copa America, un record.

Câteva zeci de fani au forţat intrarea pe stadionul Hard Rock din Miami (Florida, SUA) înainte de începerea finalei Copa America, provocând scene de haos.

Într-un meci care a început cu o oră şi 20 de minute întârziere din cauza incidentelor, Argentina a câştigat al treilea său titlu major consecutiv după Copa America 2021 şi Cupa Mondială 2022.

Sute de suporteri au fost blocaţi la intrarea pe stadion, unde porţile au rămas închise mai bine de o oră după ce trebuiau să se deschidă la ora locală 17.00 (00.00, ora României) pentru meciul dintre Argentina şi Columbia de la ora locală 20.00 (03.00 luni, ora României). În cele din urmă, lovitura de start a fost amânată cu o oră şi jumătate, după cum a relatat presa argentiniană TyC Sports.

Membri ai serviciului de securitate au declarat pentru AFP că porţile au fost închise deoarece fanii au forţat intrarea în stadion.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: