Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Acoperişuri smulse de vânt şi gospodării inundate în mai multe localităţi

Facebook

Precipitaţiile abundente şi vântul puternic au produs pagube în mai multe localităţi din judeţul Argeş, în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În Curtea de Argeş, pompierii au intervenit pentru degajarea unui copac prăbuşit pe cablurile electrice şi pentru degajarea elementelor căzute de pe două acoperişuri, care au avariat şi nouă autoturisme parcate în zonă.

‘Spre miezul nopţii şi după acesta, ploile abundente şi scurgerile de pe versanţi într-un pârâu care trece prin municipiul Câmpulung au provocat inundaţii în mai multe curţi şi încăperi aflate în subsolul construcţiilor, precum şi două locuinţe”, se arată într-o informare transmisă de ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, au mai fost afectate şi localităţile Bughea de Sus, Lereşti, Nămăeşti, Valea Mare Pravăţ, Piteşti şi Albota.

Cele mai însemnate cantităţi de apă ajunse pe proprietăţile cetăţenilor sunt în Câmpulung, unde se intervine în continuare cu motopompe pentru extragerea apei. Intervenţia pompierilor câmpulungeni este sprijinită de către Detaşamentul de Pompieri Mioveni şi autorităţile locale din localităţile afectate”, precizează ISU Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *