Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Bărbat cercetat după ce a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local, ameninţă şi înjură

shutterstock.com

Un bărbat de 31 de ani din Iaşi, care locuieşte în Piteşti fără forme legale, este cercetat de poliţişti, după ce a fost filmat în timp ce trage cu un pistol în parcarea unui local, ameninţă şi înjură.

În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş s-au sesizat, din oficiu, în urma unei filmări, în care un bărbat face uz de armă, executând un foc spre asfalt şi proferând ameninţări”, a transmis, sâmbătă seară, IPJ Argeş, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că, după cercetări, s-a stabilit că fapta s-a produs cu o zi înainte, în parcarea unui club din Bascov.

Astfel, în urma activităţilor specifice, desfăşurate de poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş şi Secţiei Rurale Bascov, persoana a fost identificată ca fiind un bărbat de 31 de ani, din Iaşi, care locuieşte, fără forme legale, în Piteşti. În ziua de 30 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Argeş, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, în baza unui mandat de aducere, s-au deplasat la locuinţa bărbatului, unde au identificat şi ridicat un pistol letal, supus autorizării”, au mai transmis poliţiştii.

Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliţiei, pentru audieri.

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, uz de armă fără drept şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *