Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Mai mulţi turişti, salvaţi de jandarmi din calea apelor

news.ro

Nouă turişti – între care patru copii – care se aflau în vacanţă într-o zonă din localitatea Lereşti, judeţul Argeş, au fost evacuaţi, marţi după-amiază, după ce drumul care duce către zona în care turiştii amplasaseră un cort şi o rulotă a fost afectat de o viitură.

Ploile torenţiale din ultimele ore au afectat mai multe zone din judeţul Argeş. În Rucăr, un drum care duce către o unitate turistică a fost blocat, marţi după-amiază, între Valea lui Ivan şi Barajul Pecineagu, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În zonă nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale. Tot în Rucăr, pompierii au intervenit pentru evacuarea apei din două locuinţe.

În localitatea Lereşti, un alt drum care duce spre un loc unde mai mulţi turişti şi-au amplasat un cort şi o rulotă a fost blocat de ape. Cei nouă turişti, între care se află patru copii, au fost evacuaţi şi vor fi cazaţi până miercuri la o cabană care aparţine Administraţiei Bazinale de Apă, situată în Lereşti. Potrivit News.ro, şi în oraşul Câmpulung pompierii au intervenit pentru evacuarea apei dintr-un beci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *