Skip to content
Argeș Știri locale

Argeș: O nuntă la care participau cel puţin 50 de persoane, organizată în municipiul Piteşti, întreruptă de poliţişti

Inquam Photos / George Călin

O nuntă la care participau cel puţin 50 de persoane, organizată în municipiul Piteşti, a fost oprită, duminică după amiază, de către poliţiştii secţiei 3 din municipiu. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje pentru a-i legitima pe toţi participanţii, dar şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi pentru a asigura ordinea publică.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Argeş, nunta fusese organizată într-un local din Piteşti, iar numărul participanţilor este, la o primă estimare, de cel puţin 50. .

„La faţa locului au fost direcţionate echipaje de la celelalte secţii, precum şi din cadrul Biroului Rutier Piteşti, în vederea legitimării. Totodată, luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale şi jandarmi argeşeni, au fost prezenţi pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice la locul intervenţiei.

Poliţiştii procedează la stabilirea identităţii fiecărui participant, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, transmite, duminică dup amiază, poliţia Argeş.

Poliţiştii reamintesc faptul că „un comportament precaut şi respectarea recomandărilor medicale au o mare importanţă în contextul epidemiologic actual” şi precizează că abaterile de la normele legale nu vor fi tolerate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *