Skip to content
Argeș Știri locale

Argeș: Piteştenii care nu-şi îngrijesc clădirile şi terenurile ar putea plăti impozite majorarate cu 500%

Primaria pitesti

Primarul municipiului Piteşti, Cristian Gentea, propune majorarea impozitului pe clădirile şi terenurile neîngrijite cu 500%. Piteştenii sunt invitaţi să-şi dea cu părerea referitor la criteriile după care se va face încadrarea imobilelor în categoria neîngrijite.

Proiectul de hotărâre, iniţiat de către primarul municipiului Piteşti şi propus Consiliului Local, privind aprobarea „Regulamentului de stabilire a criteriilor şi a procedurii de încadrare în categoria „neîngrijite” a clădirilor/terenurilor situate în intravilanul Municipiului Piteşti în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%”, poate fi consultat pe site-ul Primăriei Piteşti,

Având în vedere prevederile art.7 alin.(4) din Legea nr.52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, termenul de depunere, în scris, a propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul menţionat, este de 10 zile calendaristice, calculate de la data publicării prezentului anunţ.

Propunerile, sugestiile sau opiniile se primesc prin e-mail, la adresa [email protected], precum şi la sediul Primăriei Municipiului Piteşti – Compartimentul de Relaţii Publice, intrarea D”, anunţă Primăria Piteşti.

Potrivit art.7 alin.(6) din Legea nr.52/2003, republicată, „persoanele sau organizaţiile interesate care transmit în scris propuneri, sugestii sau opinii cu privire la proiectul de act normativ supuse dezbaterii publice vor specifica articolul sau articolele din proiectul de act normativ la care se referă, menţionând data trimiterii şi datele de contact ale expeditorului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *