Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Primarul comunei Berevoeşti, agresat de o femeie în sediul instituţiei. Anterior, femeia îi adresase injurii edilului pe o reţea de socializare

politie facebook

Poliţiştii argeşeni au intervenit, marţi, la sediul Primăriei comunei Berevoeşti, după ce edilul localităţii a sunat la 112 anunţând că a fost agresat, fizic şi verbal, de o femeie. Anterior, aceeaşi femeie îi adresase primarului injurii prin intermediul unei reţele de socializare. Poliţia a deschis dosar penal pentru infracţiunea de ultraj.

Primarul localităţii, Bogdan Proca, este cel care a sunat la 112, marţi, şi a anunţat că a fost agresat fizic şi verbal, chiar în biroul său, potrivit news.ro.

”În urma verificărilor efectuate de către o echipă de cercetare alcătuită din poliţişti ai Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti şi poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung, s-a stabilit că, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, o femeie de 37 de ani, din Berevoeşti, ar fi adresat injurii primarului localităţii, în timp ce se aflau în biroul acestuia din sediul instituţiei, iar în timp ce edilul ar fi condus-o afară din încăpere, aceasta i-ar fi provocat leziuni la o mână”, anunţă IPJ Argeş.

Edilul a suferit câteva zgârieturi la mână.

Femeia va fi cercetată în urma scandalului. Deocamdată, poliţiştii au întocmit documente premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, anunţând Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut şi luarea măsurilor legale care se impun.

Luna aceasta, în 9 februarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Schitu Goleşti s-au sesizat din oficiu, după ce au văzut pe o reţea de socializare că aceeaşi femeie îi adresa injurii primarului, pe fondul unei probleme administrative.

”În urma verificărilor efectuate la acel moment, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale a persoanei în cauză, conform Legii 61/1991R privind normele de convieţuire socială, totodată aceasta fiind avertizată cu privire la comportament”, precizează poliţia judeţeană.

Bogdan Proca este al doilea edil argeşean agresat chiar în sediul Primăriei. În urmă cu mai puţin de două săptămâni primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a fost agresat fizic chiar în biroul său din sediul Primăriei, agresorul fiind o persoană cunoscută ca făcând parte din lumea interlopă din judeţ. La acel moment, edilul a declarat că nu cunoaşte motivul agresiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *