Reprezentanții Inspectoratului Școlar din Argeș au dat explicații în cazul elevului care ar fi fost umilit la școală din cauza mărțișorului pe care l-a dus de 1 Martie, potrivit digi24.
Inspectorul general IȘJ Argeș a mers miercuri la școala respectivă pentru a lămuri situația, a vorbit cu învățătoarea arătată cu degetul, cu directorul școlii, dar de la întâlnire au lipsit părinții copilului, adică cei care au lansat acuzațiile.
Inspectorul general IȘJ Argeș, Elena Liliana Murguleț, a făcut declarații de presă după discuțiile de la școală și a spus că această situație neplăcută s-a creat din cauza lipsei de comunicare dintre părinți și învățător.
Cum a mințit Raed Arafat la conferința de presă de după tragedia de la Victor Babeș. DSU știa de problemele TIR-urilor ATI
De ce nu va ieși USRPLUS de la guvernare, chiar dacă Vlad Voiculescu va fi demis de la Ministerul Sănătății
Premierul îl poate demite pe Vlad Voiculescu fără acordul USRPLUS, se sugerează de la vârful PNL: ”Sunt convins că nu trebuie să întrebe pe nimeni”
Posibilele cauze ale tragediei de la ”Victor Babeș”, explicate de un medic ATI: Nu putem discuta de o defectare a aparatelor de ventilație mecanică
Silviu Mănăstire: Arafat, TIR-urile ATI pe care le-ai inventat, pe care le-ai băgat în sistemul DSU, omoară oameni!
Elena Liliana Murguleț, inspector general IȘJ Argeș: „Am încercat astăzi să iau legătura cu părinții, nu a fost posibil lucrul acesta. Copilul nu a fost în sala de clasă, părintele i-a precizat telefonic directorului școlii că este la psiholog cu copilul.
Noi suntem aici ca să mediem și ca să oferim consiliere. Ar fi necesară o colaborare foarte transparentă între părinți și profesori…
Doamna învâțătoare, după ce a primit luni un mesaj de la părinte, a încercat să sune și să vorbească cu părintele. Părintele nu i-a răspuns la telefon.
Doamna învâțătoare mi-a spus că în momentul în care, în ziua de 1 Martie, copiii au venit în fața ei să-i ofere un mărțișor, a venit și copilul în cauză. Copilul avea în mână o ciocolată și un mărțișor destul de măricel. Doamna i-a spus „nu trebuia să-mi cumperi un mărțișor așa de mare”, în sensul în care a fost un efort financiar… Asta a fost gândirea doamnei, dar nu a fost un lucru pe care l-a verbalizat. A acceptat mărțișorul.
Mai mult de-atât, acest mărțișor a fost valorizat, pentru că doamna l-a așezat în vitrină, la vedere.
Copilul s-a dus în bancă, fără nicio reacție de supărare… Ulterior, doamna a primit un mesaj de la părinte că acesta a venit acasă plângând.”