Skip to content
Argeș Știri locale

Argeș: Se prelungesc restricţiile aplicate

Facebook
" "

Măsurile Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prin hotărârea nr.9/19.02.2021, valabile pe tot teritoriul judeţului au fost dispuse pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 20.02.2021, scrie Adevarul.

Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 6,00 – 23,00.

" "
" "

Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Se permite activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului

Se permit activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în toate localităţile din judeţul Argeş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *