Skip to content
Argeș Știri locale

Argeş: Un bărbat care a vrut să se sinucidă a fost salvat din ştreang, dar a murit în drum spre spital

Facebook

Un bărbat care sâmbătă seară a ameninţat că se sinucide s-a aruncat în gol, cu un ştreang de gât şi cu mâinile legate la spate, în faţa forţelor de intervenţie sosite la faţa locului. Negociatorul din cadrul Poliţiei şi un jandarm l-au salvat, tăind laţul, în timp ce paramedicii au reuşit să îl resusciteze. Bărbatul a decedat însă în timp ce era transferat de la Spitalul Curtea de Argeş către Spitalul de Judeţean de Urgenţă Piteşti, transmite Poliţia Argeş.

Autorităţile argeşene s-au mobilizat, sâmbătă seară, după ce un bărbat de 46 de ani, din municipiul Curtea de Argeş, a ameninţat că se va sinucide, după ce s-a întâlnit cu fosta sa soţie, în condiţiile în care avea impusă, în cadrul unui dosar penal, interdicţia de a se apropia de aceasta.

În urma afirmaţiilor celui în cauză, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi cu jandarmi şi pompieri argeşeni, precum şi cu voluntari din cadrul unei asociaţii off-road, au efectuat căutări în zona împădurită unde se bănuia că acesta se află. Bărbatul a fost găsit într-un copac, la mare înălţime, având un ştreang legat de o creangă şi de gât, precum şi mâinile legate. Negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale a încercat să îl determine pe cel în cauză să coboare, însă bărbatul nu s-a conformat solicitărilor, iar la un moment dat s-a aruncat în gol”, a anunţat Poliţia Judeţeană Argeş, potrivit news.ro.

Negociatorul s-a urcat în copac, împreună cu un jandarm, şi a tăiat ştreangul. Imediat, paramedicii pompieri aflaţi la faţa locului au început manevrele de resuscitare, bărbatul fiind preluat apoi de un echipaj medical, cu funcţii vitale. În drum spre spital, bărbatul a decedat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *