Skip to content
Politică

Arhitectul șef al Primăriei Baia Mare, reținut de procurorii DNA

Arhitectul șef al Primăriei Baia Mare, Dinculescu Mircea, a fost reținut, în cursul zilei de vineri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție.

Astfel, asupra acestuia se aduc acuzații de luare de mită, în formă continuată, informează Romaniatv.net

De asemenea, procurorii anticorupţie au mai dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu data de 09 iunie 2016, faţă de inculpatul VAIDA FLORINEL-MIHĂIţĂ, om de afaceri, cu privire la săvârşirea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, arată un comunicat al DNA.

Totodată, în ordonanţele procurorilor se arată că, în cauză, există date şi probe care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada 2015-2016, inculpatul Dinculescu Mircea, în calitate de arhitect şef în cadrul Primăriei Baia Mare, a pretins şi primit de la inculpatul Vaida Florinel – Mihăiţă suma de 5.000 euro, în vederea sprijinirii acestuia pentru obţinerea aprobării recepţiei finale a unui imobil pentru care se eliberase anterior autorizaţia de construire.
În acelaşi context, la data de 09 martie 2016, inculpatul Dinculescu Mircea i-a mai pretins omului de afaceri suma de 1.000 euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *