Skip to content
Politică

Arhiva SIPA. Fostul ministru al Justiției, audiat de Comisia de anchetă

libertatea.ro

Comisia parlamentară de anchetă privind arhiva SIPA îl audiază miercuri pe fostul ministru al Justiției Cătălin Predoiu. Acesta este singurul care a răspuns invitației lui Șerban Nicolae, președintele comisiei parlamentare de anchetă privind arhiva SIPA.

Acesta a anunţat săptămâna trecută că miercuri, începând cu ora 10:00, o să fie invitaţi patru foşti miniştri ai Justiţiei din parioada 2004 – 2008 (Cristian Diaconescu, Monica Macovei, Tudor Chiuariu şi Cătălin Predoiu,), pentru a fi audiaţi în legătură cu arhiva fostului serviciu secret al Ministerului Justiţiei. Din cei patru doar Predoiu a răspuns invitației, potrivit realitatea.net

Şerban Nicolae a mai spus că, membrii comisiei vor face miercuri o vizită la sediul ANP, unde este depozitată arhiva SIPA, pentru a-şi face o impresie despre modul în care sunt stocate asemenea documente, care este zona de acces, care sunt măsurile de siguranţă luate.

Toader a declarat, săptămâna trecută, în faţa comisiei că a fost avertizat când a fost numit în funcţie că la minister există o bombă cu ceas care ticăie şi că ea se numeşte arhiva SIPA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *