Skip to content
" "
Politică

Armand Goșu indică principalul vinovat pentru declinul PSD la alegeri: Plătește pentru prestația unei persoane și a anturajului său

TVR

Analistul Armand Gosu a declarat, luni, pentru PSNews.ro, că nu se aștepta ca mobilizarea din diaspora să fie atât de mare și că se aștepta la o prezență la vot de 30%.

”N-am crezut că e posibil un asemenea rezultat. Nu mi-am închipuit nicio secundă că diaspora românească e un butoi de pulbere care stă să explodeze. Au votat un număr fără precedent de mare de alegători, exercițiul electoral a fost complicat și de acest referendum. Rețeau consulară și ambasadele României au fost întinse la maxim, e clar că s-a întrecut o linie roșie și că MAE  nu mai poate organiza singur așa ceva. Sunt alte modele de organizat în diaspora pe care și România ar putea să le adopte”, a precizat analistul.

" "
" "

Acesta a mai spus că PSD plătește pentru rezultatul slab din cauza lui Liviu Dragnea.

”Aceste alegeri europarlamentare au fost pe persoană fizică și persoana fizică se numește Liviu Dragnea. Deci, PSD-ul care n-a mai gafat până acum în asemenea hal putea să aibă inteligența să se retragă. PSD-ul nu mai este de mult un partid democrat, este condus de un lider autoritar. PSD-ul platește pentru prestația unei persoane și a anturajului său. Ei au crezut că România este doar cea de la Antena 3 și România Tv”, a conchis Armand Gosu.

 

PNL se situează pe primul loc în urma alegerilor europarlamentare, conform rezultatelor parţiale prezentate luni de Biroul Electoral Central, urmat de PSD, dar la distanță foarte mică, de sub un punct procentual, de Alianța 2020 USR-Plus.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *