Skip to content
Societate

Armata le cere românilor să afișeze drapelul în semn de solidaritate în lupta împotriva coronavirusului

facebook

Armata României a creat un grup pe facebook cu denumirea ”România, fii puternică”, prin intermediul căruia face un apel către români la solidaritate în lupta împotriva infecției cu coronavirus, informează g4media.ro.

”Dragi români, acesta este un ORDIN DE CHEMARE LA SOLIDARITATE! În fiecare bătălie prin care a trecut România, militarii au rămas uniți în spatele Drapelului. Este simbolul unității și curajului românilor. Și în lupta cu #COVID 19 trebuie să arătăm că suntem puternici împreună! 

Afișează Drapelul României, oriunde te-ai afla! La fereastră, în mașină la locul de muncă. Transmite un mesaj. Arată că înțelegi, sprijini și aplici măsurile de combatere a răspândirii infecției. Arată recunoștință pentru cei aflați în linia întâi în lupta cu coronavirusul! 

Împreună instituim în România STAREA DE SOLIDARITATE!” este mesajul reprezentanților Ministerului Apărării Naționale.

Sâmbătă, președintele Iohannis a anunțat că în această săptămână va decreta stare de urgență în România din cauza accentuării crizei de coronavirus. Iohannis a explicat că starea de urgență este necesară pentru ca autoritățile să aibă capacitatea de a gestiona mai bine situația, pentru a aloca fonduri suplimentare și a impune interdicțiile necesare combaterii COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *