Armata vrea să cumpere 6.600 de imprimante. 7 oferte pentru un buget de aproape 90 milioane lei

Sursă foto: X

2M Digital, Herald, Chrome Computers, Q’Net International, Mida Soft Business, NS Copiers și asocierea RTC Proffice Experience (lider) și Altex România s-au înscris la o licitație organizată de Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii din cadrul Ministerul Apărării Naționale pentru achiziționarea de imprimante, contractul fiind estimat la 89,66 milioane de lei, fără TVA, pentru 4 ani.

„Achiziția se va realiza pentru programele majore din MApN și în numele mai multor autorități contractante cu care UM 02415 București urmează să încheie un acord de asociere (…). Se va încheia un acord cadru de furnizare pentru fiecare din cele 3 loturi de imprimante (tip 1, 2 și 3). Cantitățile estimate sunt 2.300 bucăți pentru lot 1, 2.200 bucăți pentru lot 2 și 2.100 bucăți pentru lot 3”, scrie în anunțul de licitație.

Comandamentul Comunicațiilor și Informaticii (CCI) este subordonat Statului Major al Apărării și conduce unitățile din subordine pentru planificarea și desfășurarea operațiilor în infrastructura CIS din responsabilitate în scopul furnizării de servicii de comunicații și tehnologia informației necesare Armatei României la nivel strategic și sprijinului cu sisteme și servicii de comunicații și tehnologia informației la nivel operativ și tactic, concomitent cu menținerea securității cibernetice a infrastructurii utilizate.

Totodată, CCI asigură conducerea administrativă pentru participarea la operații în afara teritoriului statului român a modulului NATO DCM „E”/Batalionul 2 Transmisiuni NATO (2NSB).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: